Als u geïnteresseerd bent in een bruidstaart, nodig ik jullie uit voor een persoonlijk gesprek. De uiteindelijke taart verteld jullie wensen, jullie verhaal!

Eclair gebak, een beleving die heerlijk smaakt

Trouwen is zoveel meer dan de mooiste dag van uw leven. Trouwen is genieten vanaf het huwelijksaanzoek, dan begint een mooie tijd van plannen en voorbereiden. Langzaam leeft u naar die grote dag toe. De jurk, de locatie, de bruidstaart, alles moet perfect zijn en u wilt er niets van missen. Trouwen is een beleving en wij zorgen dat die beleving heerlijk smaakt.

Bij Eclair werken we met passie voor ons vakgebied en leveren wij prachtige, maar vooral heerlijke bruidstaarten. Ons specialisme staat garant voor kwaliteit en service. Met de nieuwste trends en technieken creëren wij de juiste smaken. Altijd met verse ingrediënten en de beste grondstoffen.

Bij ons begint de pret bij het uitzoeken van de proefgebakjes. Daarna volgt een leuke proefsessie in ons atelier en ontwerpen we samen met u de bruidstaart. Alles eindigt uiteindelijk met het aansnijden en eten van de bruidstaart tijdens de huwelijksdag. Maar ook daarna kunnen wij uw beleving verlengen met bijvoorbeeld een jubileumtaart.

Heeft u interesse of wilt u gebruik maken van een vrijblijvende en gratis proefsessie, wij staan u graag te woord. Wij werken daarnaast regelmatig samen met verschillende trouwlocaties en reddingplanners..

 

Bekijk hieronder enkele voorbeelden: